Голова фракції ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко зажадала в міністра фінансів України Сергія Марченка показати договір з Міжнародним валютним фондом, але так і не зуміла отримати чіткою відповіді, чому документ був "секретно" підписаний та прихований.

Відповідне запитання вона задала в прямому ефірі політичного шоу "Право на владу", яке транслювали на телеканалі "1+1".

"Хочу запитати у вас про очевидні речі: ви кажете, що меморандум, а точніше лист намірів підписаний, так? Скажіть, будь ласка, коли він підписувався, де він підписувався, в присутності кого він підписувався, де сам цей документ. Чому це робиться за спиною парламенту, ми не бачили меморандуму… Якщо це документ ніде ніким не оприлюднений, нікому не передавався що ви там приховуєте? Чому ви не дали його суспільству?", - сказала вона.

Фото зі студії

В свою чергу Марченко запевнив, що даний документ не може бути оприлюднений, адже ніби він ще не набув законної сили, хоча й підписаний:

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Є певні процедури, це спільний документ і він буде оприлюднений Міжнародним валютним фондом після того, як буде прийнято рішення… це не є якась монополія, цей документ писала влади… ми ще не можемо оприлюднити те, що набуло законної сили".

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський випив кави в кафе, яке повинно бути зачинене

Як повідомляв портал "Знай.ua", де українці можуть отримати пенсії та допомоги — Мінфін розширив список уповноважених банків.

Також "Знай.ua", українцям показали потенційних вбивць на дорогах, Геращенко опублікував список порушників.