Співзасновник Українського інституту майбутнього Юрій Романенко жорстко розкритикував голову Комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Данила Гетманцева та закликав його зберігати свої гроші в українських банках, а не ховати вдома.

Про таке він заявив в прямому ефірі політичного шоу "Право на владу", яке транслювали на телеканалі "1+1".

"50% економіки знаходиться в тіні, ви хочете створити в слабкій економіці сильну податкову систему, як в Німеччині. Що ви отримаєте? Німеччину? Та нічого ви тут не отримуєте. Потрібно спочатку признати, що держава настільки неефективна і невигідна, що люди йому не вірять.

Фото зі студії

Люди біжать в тінь, бо "чисто" працювати не вигідно. У вашій податковій декларації декілька тисяч доларів кешу, так чому ви його тримаєте не в найкращих українських банках, а тримаєте в себе вдома. Ви самі не вірите нашим банкам", - заявив він, коли Гетманцев говорив, що українці повинні платити податки та працювати відкрито, а не приховуватися.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

В свою чергу останній запевнив, що це гроші його матері, яка займається бізнесом і до них він не має ніякого відношення.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у міністра Марченко в ефірі "Право на владу" зажадали показати договір з МВФ. Відповідь не сподобалася

Як повідомляв портал "Знай.ua", Всі обіцянки Шмигаля залишилися на папері - Бойко розповів про страшні реалії

Також "Знай.ua", 40 мільярдів гривень пішло в корупцію за 2019 рік - Тимошенко розповіла про масштаби "нової" влади