Двоє національних гвардійців отримали поранення близько опівночі в четвер увечері після удару блискавки на площі Лафайет, недалеко від Білого дому - резиденції президента США у місті Вашингтон, округ Колумбія. У столиці США досі продовжуються акції проти поліцейського свавілля, спровоковані вбивством чорношкірого американця поліцією.

Джерело: американське видання The Washington Post.

За словами Віто Маджоло, представника пожежної служби Вашингтону., охоронці були доставлені в лікарню з серйозними травмами, але їх життю ніщо не загрожує.

Інцидент стався в ніч на четвер. Через шторм періодично випадали дощі і дув сильний вітер по всьому місту. Також спостерігався грім і блискавка. Однак протести не зійшли на нуль - тисячі людей продовжують висловлювати свою громадянську позицію і виступати проти поліцейського насильства.

протести в США, фото facebook/samsebeskazal
протести в США, фото facebook/samsebeskazal

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За повідомленнями ЗМІ, удар блискавки був сприйнятий багатьма протестувальниками як знак вищих сил, що ті підтримують мітингарів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Трамп пустив у хід військових, людей вбивають – що зараз коїться в США.

Як повідомляв портал Знай.ua, Стогній відреагував на протести в США красивою історією про дітей: "Складав руки в молитовному жесті..."

Також Знай.ua писав, що Хотіли влаштувати самосуд - в США Богдан Вечірко на бензовозі хотів в'їхати у натовп протестувальників.