Дівчина на ім'я Заріна Кимрал вирішила кардинально змінити імідж і зважилася на візит до професійного стиліста-перукаря Кадира. Те, що він зробив з її волоссям, воістину вражає. З "втомленої" брюнетки зі стрижкою-каре вона перетворилася в платинову блонду з довгими локонами.

Заріна Камрал, фото - Instagram
Заріна Камрал, фото - Instagram

Треба сказати, що дівчині здорово пощастило, бо Кадир виявився справжнім професіоналом своєї справи, відмінним перукарем і колористом. Що стосується Заріни, то вона довго не наважувалася на зміни зачіски, але коли наважилася, то захотіла не просто перефарбувати волосся, а змінити спосіб кардинально. Стилісту довелося використовувати багато коштів і майстерності, щоб перетворити клієнтку.

Заріна Камрал, фото - Instagram
Заріна Камрал, фото - Instagram

Спочатку її темне волосся були освітлені, щоб на них лягла світла фарба, а завершенні майстер наростив пасма Заріні, щоб вона назавжди розпрощалася зі своїми короткими темними волоссям. Таким чином шевелюра дівчини стала густою, шовковистою, з легкими хвилями, які приковують погляд. Клієнтка залишилася задоволена новим іміджем і вдячна майстрові за нове життя, яку це перетворення їй принесло.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Заріна Камрал, фото - Instagram
Заріна Камрал, фото - Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, топ-5 ефективних масок для густого і шовковистого волосся в домашніх умовах.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що трендова стрижка 2020 року побила всі рекорди.

Також портал "Знай.ua" писав: лайфхаки для ідеального волосся – як перестати мити голову кожен день.