У дівчинки на ім'я Леслі вже була улюблений кінь Контино, коли батьки подарували їй ще чотирьох цуценят добермана. Дівчинка дуже переживала, як конячка порозуміється з собаками, але її переживання були марними – тварини на подив і дитини і дорослих відразу подружилися. Собаки часто "зависали" на стайні разом з Контино, але один з цуценят Бос особливо подружився з конем.

Леслі і її добермани, фото - Instagram
Леслі і її добермани, фото - Instagram

Леслі помітила, що тварини буквально тягнулися один до одного, вони разом постійно, і не відходять один від одного. Виглядає це дуже зворушливо – чорний лискучий доберман і білосніжна скаковий кінь разом виглядають чудово. Як розповіла Леслі, вони з самого першого погляду перейнялися один до одного. На фото видно, як зграя доберманів проводить час з конем, але такого зв'язку, як у Боса і Контино, немає ні в кого. Дружба собак, коні і Леслі триває вже понад сім років. Дівчинка давно виросла і перетворилася на витончену красиву дівчину. Але одне залишається незмінним: доберман і кінь все ще кращі друзі.

Доберман і кінь, фото - Instagram
Доберман і кінь, фото - Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, у Нідерландах двоє пінгвінів-пап вкрали яйце у сусідів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у лісі під Дніпром знайшли мішок з цуценятами.

Також портал "Знай.ua" писав, що дівчина підібрала на вулиці милого щеняти, але той виявився давно зниклим диким звіром.