Моторошний та доволі курйозний випадок стався на Київщині, а точніше в місті Миронівка. Саме там нетверезий чоловік виліз на високовольтну вишку, напруга якої 35 тисяч вольтів, та хотів скоїти самогубство.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Як відзначається, про те, що в місті Миронівка нетверезий чоловік заліз на високовольтну вишку, повідомили копам перехожі, які й стали свідками цієї картини.

"Для того, щоб врятувати чоловіка від неминучої смерті, поліцейські спільно зі співробітниками ДСНС звернулися до працівника "Київобленерго" з проханням знеструмити вишку, напруга якої 35 тисяч вольт", - йдеться в повідомленні.

Фото з місця події

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після цього, чоловік, який не зважав на вмовляння правоохоронців та громадян спуститися додолу, продовжував підійматися вище, погрожуючи самогубством. Але все ж після тривалих перемовин, правопорушник таки спустився.

"Відчайдухом виявився 25-річний місцевий житель, який посварився з дівчиною і таким чином намагався привернути до себе увагу. Через бездумний вчинок молодика, частина міста близько години знаходилася без електропостачання", - повідомили копи.

За такі дії у нетверезому стані, правоохоронці склали на порушника адмінпротокол за ч. 1 ст. 178 Кодексу України про Адміністративні правопорушення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше в Дніпрі зловили банду в погонах.

Як повідомляв портал "Знай.uа" молодого львів'янина жорстко побили п'ять чоловіків.

Також "Знай.uа" писав, що у Тернополі чоловік облив дружину окропом.