У суботу, 6 червня, в Україну прийде хороша погода і температура повітря до +29 градусів. При цьому в північних і західних областях варто очікувати дощі та грози.

Синоптики Укргідрометцентру прогнозують, що в східних і центральних регіонах країни буде по-літньому сонячно і тепло – температура повітря прогріється до +27 +29 градусів.

Тим часом у західних, північних і частини центральних областей очікується дощ з локальними грозами і до +23 градусів.

У свою чергу синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці запевнила, що ночі теж стануть тепліші – передбачається +12 +16 градусів у ніч на 6 червня.

У Києві в суботу буде до +25 градусів. Протягом дня можливий дощ з грозою.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Почнемо прогноз на вихідні у теплій дружній атмосфері. ТеплА справді в Україну прибуде, та й вже потроху прибуває, адже...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 5 juni 2020

Народний прогноз погоди в Україні

6 червня вшановується пам'ять преподобного Симеона, чудотворця. Погоду цього дня у минулі часи передвіщали бджоли: якщо вони роєм гудять на квітучій горобині – буде ясно. У садах цвітуть пізні сорти яблунь, вишень.

погода на 6 червня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі очікують – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.