На Дніпропетровщині 41-річний чоловік зв'язав, а потім жорсткого зґвалтував двох неповнолітніх дівчат, яким було всього 11 та 12 років. Наразі зловмисника затримано та повідомлено про підозру.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

Як відзначається, цей моторошний випадок стався у Кам`янському. Саме там зловмисник на території балки у Південному районі міста зв’язав мотузкою двох неповнолітніх дівчат 11 та 12 років та зґвалтував їх, водночас погрожуючи ножем. Щоправда, цим все не закінчилося – чоловік вкрав речі потерпілих та втік.

Фото з місця злочину

"За прикметам злочинця було складено фоторобот, за яким на пошуки були орієнтовані інші підрозділи поліції та ЗМІ. Пізніше правоохоронцям вдалося вийти на слід ґвалтівника. Ним виявився 41-річний неодноразово судимий місцевий житель", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наразі ж на підставі зібраної доказової бази, численних слідчих дій та експертиз, чоловіку було повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 152 (зґвалтування) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Двох перевертнів у погонах, які зґвалтували дівчину під Києвом, відправили під замок

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Інтерпол розшукує 8 жорстоких вбивць і насильників жінок.

Також Знай.uа писав, що гола харків'янка, яка вбила дочку, готувалася до цього заздалегідь.