Відомий український журналіст Дмитро Гордон заявив, що володіє прийомами, якими може гіпнотизувати людей під час інтерв'ю. Про це вона розповіла у прямому ефірі телеканалу "Україна 24".

Так, Гордон відповів на питання, чи дійсно він гіпнотизував терориста Ігоря Гіркіна під час інтерв'ю.

"Ви знаєте, є професійні прийоми і таємниці, які не завжди можна обговорювати. Але я неодноразово говорив у свій час, що гарне інтерв'ю – це завжди і гіпноз в тому числі, це шаманство. Коли ти входиш у людину і починаєш жити з нею одним життям якимось, пірнаєш у нього, я б сказав", - зазначив журналіст.

Гордон та Гіркін, скріншот з відео
Гордон та Гіркін, скріншот з відео

Також Гордон розповів, що дружить з "гіпнотизером" Анатолієм Кашпіровським.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Ви знаєте, багаторічна дружба з Анатолієм Михайловичем Кашпіровським не пройшла, звичайно, повз. 31 рік ми дружимо з цією великою людиною. І, звичайно, дуже багато мені дав і навичок психологічного впливу в тому числі. Я скажу більше, ми зараз з вами розмовляємо, але гіпноз вже йде. І я не виключаю, що багато наших телеглядачів почнуть під нашу розмову засинати", - сказав він.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гордон виманив побіжного президента Януковича на інтерв'ю – "Він жертва".

Як повідомляв портал Знай.uа, достатньо матеріалу для суду в Гаазі – журналіст Bellingcat розповів, у чому Гіркін зізнався Гордону.

Також портал Знай.uа писав, що Поклонська відреагувала на заяву СБУ, в якій йшлося про те, що ініціатором скандального інтерв'ю був саме журналіст Дмитро Гордон.