Як відомо, в Україні ввели карантин через пандемію коронавірусу. З кожним днем кількість заражених у країні зростає з неймовірною швидкістю. На сьогоднішній день зареєстровано понад 26,5 тисяч випадків захворювання на смертельний вірус. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України в офіційному Telegram-каналі.

Коронавірус, ілюстративне фото: pixabay.com
Коронавірус, ілюстративне фото: pixabay.com

Так, згідно з даними Міністерства на ранок, 6 червня, в країні кількість заражених перевалила за 26,5 тисяч. Зафіксовано 15 нових летальних випадків та 440 пацієнтів змогли побороти COVID-19. Також повідомляється, що всього за добу було зафіксовано більше 500 нових інфікованих.

"За даними ЦГЗ, на 6 червня (станом на 9:00) в Україні 26514 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 777 летальних, 11812 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 550 нових випадків. Загалом проведено 414 542 тестування методом ПЛР", - йдеться в повідомленні.

У топ-3 областей з найбільшою кількістю хворих потрапили: Київська, Чернівецька та Львівська.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

До того ж, усього за добу надійшло майже тисяча повідомлень про ймовірне зараження. А з початку поточного року надійшло понад 64 тисяч повідомлень про підозру на коронавірус.

"Станом на ранок 06 червня 2020 року до Центру надійшло 993 повідомлення про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 64336 повідомлень про підозру на COVID-19", - повідомили в МОЗ.

Коронавірус в Україні, скріншот Telegram

Коронавірус в Україні, скріншот Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що харків'янка підхопила китайський вірус і замість лікарні потрапила до пекла.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Кропивницькій колонії пішов з життя в'язень, у якого діагностували коронавірус.

Також "Знай.ua" писав, що ЄС продовжив заборону на в'їзд іноземців.