Як відомо, в Україні ввели карантин через пандемію коронавірусу. З кожним днем кількість заражених у країні зростає з неймовірною швидкістю. На сьогоднішній день зареєстровано майже 27 тисяч випадків захворювання на смертельний вірус. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України в офіційному Telegram-каналі.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

Так, згідно з даними Міністерства на ранок, 7 червня, в країні кількість заражених практично досягло 27 тисяч. Зафіксовано 11 нових летальних випадків і ще 242 пацієнта змогли побороти COVID-19. Також повідомляється, що всього за добу було зафіксовано більше 400 нових інфікованих.

"За даними ЦГЗ, на 7 червня (станом на 9:00) в Україні 26999 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 788 летальних, 12054 пацієнти одужало. За добу зафіксовано 485 нових випадків. Загалом проведено 424 046 тестувань методом ПЛР", - йдеться в повідомленні.

У топ-3 областей з найбільшою кількістю хворих потрапили: Київська, Чернівецька та Львівська.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До того ж, усього за добу надійшло понад 700 повідомлень про ймовірне зараження. А з початку поточного року надійшло понад 65 тисяч повідомлень про підозру на коронавірус.

"Станом на ранок 07 червня 2020 року до Центру надійшло 769 повідомлень про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 65105 повідомлень про підозру на COVID-19", - повідомили в МОЗ.

Коронавірус в Україні, скріншот Telegram

Коронавірус в Україні, скріншот Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в МОЗ передумали пом'якшувати карантин у кількох областях.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Трамп заявив про створення вакцини від covid-19.

Також "Знай.ua" писав, що ВООЗ змінила рекомендації щодо користування масками.