П'ятий президент України Петро Порошенко звернувся до усіх українців та привітав з великим святом – з днем Святої Трійці, а також запевнив, що такий великий празник є днем об'єднання українського народу.

Відповідний допис він оприлюднив на власній Facebook-сторінці.

"Сердечно вітаю усіх християн з Трійцею! Нехай це світле свято єдності та християнської любові наповнює наші серця вірою, надією та любов'ю. Миру, злагоди та добробуту всій Україні!", - написав.

Скріншот допису

Також до привітань приєдналася і голова фракції ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко та запевнила, що українці зуміють витримати всі ті тяготи життя, які "впали" на них останнім часом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Сьогодні велике християнське свято – Трійця, П'ятдесятниця. На честь сходження Святого духа на "апостолів, як обіцяв Ісус перед Вознесінням. В Україні з давніх-давен це Зелені свята, свята відродження і торжества життя. Бажаю всім добра та любові. Дай Боже нам здолати всі ті випробування, що випали на нашу долю, пройти їх з гідністю й честю, здобути силу й віру для того самого ствердження щасливого життя в Україні", - сказала вона.

Скріншот допису

Водночас не зумів обійти стороною Трійцю і прем'єр-міністр Денис Шмигаль, який також звернувся до українців та назвав даний празник – днем сімейної ідилії:

"Від щирого серця вітаю всіх християн із благословенним святом Трійці.Трійця — це світле, сімейне свято. З щирим серцем хочу побажати, аби Отець, Син і Святий Дух оберігали кожну сім'ю, приносячи в оселю лише душевний спокій, міцне здоров'я та віру в перемогу добра та світлих ідеалів. Зі святом вас, дорогі українці. Нехай Господь Бог допомагає та захищає усіх нас та нашу країну".

Скріншот допису

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у міністра Марченко в ефірі "Право на владу" зажадали показати договір з МВФ. Відповідь не сподобалася

Як повідомляв портал "Знай.ua", Всі обіцянки Шмигаля залишилися на папері - Бойко розповів про страшні реалії

Також "Знай.ua", 40 мільярдів гривень пішло в корупцію за 2019 рік - Тимошенко розповіла про масштаби "нової" влади