Українка поскаржилася на недобросовісну, за її оцінкою, поведінку і політику оператора мобільного зв'язку Vodafone. Як стверджує постійна клієнтка мобільного оператора, буквально за місяць її тариф підняли зі 155 грн на місяць до 185 грн, а вже наступного місяця знову заявили про зміну тарифного пакету, тепер просять 230 грн.

Відповідний відгук розлюченка жінка написала на своїй сторінці у facebook. І додала відповідні скріншоти повідомлень від мобільного оператора.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

"Водафон взагалі вже з глузду з'їхав???? Спочатку був тариф за 155 грн в місяць, через місяць підняли до 185 грн.... І тепер просять 230???😲😲😲🤬Це вже перебір..... Нехай самі користуються за такі гроші. Іроди, ніяк не награбуються...... 😡😡😡😡" - йде мова в оригінальному дописі.

Про відповідь оператора Vodafone не повідомляється. Дати незалежну оцінку ситуації досить складно.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Українці у коментарях до допису підтримали жінку і зазначили, що Vodafone просто знущається над людьми, адже зв’язок поганий, а ціни космічні.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українець показав "пастку" від Vodafone - "Чистої води обман".

Як повідомляв портал Знай.ua, Дніпряни ризикують розориться на мобільному зв'язку - Vodafone підіймає і без того космічні тарифи.

Також Знай.ua писав, що Українці звинуватили Vodafone в ганебній жадібності: "Безкоштовне зробили платним".