У США невідомий чоловік на автомобілі в'їхав у натовп протестувальників, що вийшли на протест проти свавілля поліції. Інцидент стався напередодні ввечері, 7 червня, в місті Сіетл, штат Вашингтон. Про це повідомляє портал MyNorthwest.com.

Очевидці повідомляють, що водій на великій швидкості промчав по вулиці та в'їхав в барикаду поряд з учасниками протестної акції. Зі слів свідків події, у нього в руках був пістолет. Вийшовши з машини, чоловік дістав зброю і відкрив вогонь.

Протести в Сієтлі, скріншот: Twitter
Протести в Сієтлі, скріншот: Twitter

В результаті стрілянини загинула одна людина, ще одна постраждала. Медики надали йому допомогу на місці та доправили у лікарню. Зазначається, що водія затримано співробітниками правоохоронних органів. Наразі поліція розслідує подію.

Масові протести в США, швидко переросли у заворушення, що спалахнули після смерті 25 травня афроамериканця Джорджа Флойда, який помер в результаті жорстокого поводження поліціянтів у ході затримання у Міннеаполісі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні відмовляться від паперових трудових книжок – як працюватиме електронний кабінет. Українським урядом схвалено рішення щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі

Як повідомляв портал "Знай.ua", де українці можуть отримати пенсії та допомоги — Мінфін розширив список уповноважених банків. Мінфін розширив список банків для виплати пенсій, грошових допомог та зарплат працівникам бюджетних установ

Також "Знай.ua", українцям показали потенційних вбивць на дорогах, Геращенко опублікував список порушників. Антон Геращенко оприлюднив номерні знаки водіїв-порушників