Маленький ріст часто стає одним із головних комплексів "дюймовочок". Але не все так страшно, як здається. Насправді завдяки правильно підібраному одягу можна творити дива, створюючи видовжений силует. На прикладах зірок розбираємо, які комбінації в одязі не тільки візуально додають сантиметрів, але і допомагають виглядати стрункіше.

Єва Лонгорія (157 см)

Знаменитості, фото cosmo
Знаменитості, фото cosmo

На обох фото Єва обрала підбори, однак у першому вона виглядає набагато нижче та крупніше, ніж у другому. На фото зліва актриса одягнена в кюлоти і подовжений піджак до середини стегна, які ріжуть її фігуру на декілька частин. На другому фото - одна суцільна вертикаль суттєво видовжує силует.

Висока посадка штанів не тільки підкреслює її тонку талію, але і створює ефект нескінченних ніг. Піджак підібраний в тон низу, при цьому розстібнутий, не утворюючи тим самим додаткову смугу спереду.

Кім Кардашьян (159 см)

Знаменитості, фото cosmo
Знаменитості, фото cosmo

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Невисоким дівчатам дуже важливо вибирати одяг із акцентом на талії, що доводять фото Кім Кардашьян. Зверни увагу, що в обох випадках зірка одягнена в велосипедки, але тільки виглядає вона в них по-різному. Справа в тому, що на знімку зліва Кім доповнила образ об'ємним худі довжиною до пояса, тим самим приховавши талію.

На фото праворуч вона поєднує вузькі шорти з кроп-топом, накинувши на плечі оверсайз-куртку і не застібаючи її. Зірка залишила маленьку смужку тіла відкритою, провівши таким чином чітку межу між верхньою і нижньою частинами тіла. Ця смужка і є лінією талії. Ноги в цьому випадку виглядають значно довше, і сама Кім здається набагато вищою.

Різ Візерспун (157 см)

Знаменитості, фото cosmo
Знаменитості, фото cosmo

На цьому прикладі можна спостерігати, яку важливу роль в образі грає асиметрія. На обох знімках Різ Візерспун постала у довгих вечірніх сукнях. У першому варіанті на ній облягає модель з відкритими плечима, розкльошена від середини стегна. Фасон сукні ділить її фігуру трьома горизонтальними лініями. За рахунок цього актриса виглядає крупніше, а силует здається менш виразним, ніж на фото праворуч.

Другий варіант підібраний бездоганно. Бретель на одне плече візуально подовжує шию. Тканина щільно облягає фігуру, підкреслюючи тонку талію актриси. У цьому випадку спідниця починає розширюватися від лінії колін.

Люсі Хейл (157 см)

Знаменитості, фото cosmo
Знаменитості, фото cosmo

На лівому знімку неправильна модель сукні викрала у Люсі Хейл кілька важливих для її зростання сантиметрів. Виною всьому — вкрай невдала посадка. Здавалося б, тут і V-подібний виріз, і талія підкреслена, але все одно щось не те.

Варіант справа — максимально вдалий. V-подібне декольте подовжує шию, запах акцентує талію, асиметричний край підкреслює довжину ніг, а широка зав'язка створює додаткову вертикаль, тим самим візуально подовжуючи силует.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.