Камери автоматичної фіксації порушення ПДР за 5 днів роботи виявили 200 тисяч фактів перевищення швидкості, передає Радіо Свобода.

Наголошується, що кількість порушень знижується з кожним днем.

"станом на суботу, 6 червня, за перші п'ять днів роботи камери в столиці зафіксували 200 тисяч порушень. У поліції зазначають, що з кожним днем кількість випадків недотримання правил дорожнього руху знижується", — розповів перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Про рекордні порушеннях повідомили в патрульній поліції. Так, камери зафіксували водіїв, який здійснювали рух на швидкості 190, 210 і 224 км/ч.

"Поліція приділяє особливу увагу порушників, які їздять зі швидкістю понад 200 кілометрів на годину", — сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Білошицький розповів також про те, що кілька сотень порушників вже сплатили свої штрафи.

"У нас вже є кілька сотень оплат штрафів — це ті обличчя, які перевірили наявність штрафів у особистому кабінеті водія або на сайті МВС, і не чекаючи листа, вже побачили і сплатили штраф", — розповів Білошицький.

Заступник начальника департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький повідомив про антирекордах порушень швидкісного режиму.

За його даними, за добу 3 червня камери автоматичної фіксації зафіксували 45 транспортних засобів, які рухалися на швидкості понад 170 км/год. Деякі водії порушували швидкісний режим більше 10 разів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям показали, на кого не вплине автофиксация порушень ПДР.

Як повідомляв Знай. ua, копи попередили про суворому покаранні евробляхеров-порушників.

Також Знай. ua писав, що система автофиксации зареєструвала нові антирекорди на українських дорогах.