Пенсіонер Джин Ван Ландегем з Антверпена регулярно отримує піцу. В день до нього може приходити до 14 коробок піци. І при цьому він ніколи не замовляє її, передає Mirror.co.uk

У перший раз йому доставили піцу, яку він не замовляв цілих 9 років тому. Чоловік спочатку думав, що це якась плутанина, однак історія повторювалася раз за разом і стала постійним явищем його життя.

Піцу йому доставляють з найближчих точок швидкого харчування. Іноді замість піци йому привозять шашлик або бургери.

"Це може відбутися в будній день або у вихідні. У будь-який час доби! Мені доставили замовлення в 2 години ночі!", - скаржиться чоловік.

У січні 2019 року 65-річному чоловікові в його будинку з'явилося 10 кур'єрів. У одного з них було відразу 14 піц.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Пенсіонер і піца, фото: mirror.co.uk/
Пенсіонер і піца, фото: mirror.co.uk/

"Я більше не можу спати. Я починаю тремтіти кожен раз, коли чую звук мотора скутера на вулиці. Я живу в страху, що хто-небудь знову приїде до мене з гарячою піцою", - розповів чоловік.

Джин відправляє кур'єрів назад, щоб не довелося платити за доставку. Дивно те, що його друг, який живе в сусідньому містечку близько 15 миль від пенсіонера теж є "жертвою фантомної піци". Часом друзі отримують піцу в один і той же день.

"Коли це відбувається, ми попереджаємо один одного про невідворотність доставки", - розповів він.

Джин вважає, що жартівником є один із їхніх спільних знайомих. При цьому друзі навіть зверталися зі своєю проблемою в поліцію, але там їм нічим допомогти не можуть.

Пенсіонер стверджує, що рано чи пізно він розшукає зловмисника. І коли це станеться, "той день не буде кращим в його житті…".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, животные, які перетворили господарів у "рабів" на законних підставах.

Як повідомляв Знай. ua, хаски-співак став зіркою соцмереж, тільки подивіться на цього музиканта.

Також Знай. ua писав, що кришечки від пластикових пляшок - не просто сміття, подивіться на ці твори мистецтва.