Важливо вживати достатню кількість рідини в день. Краще всього організувати питний режим по годинах. Це сприятиме не тільки прискоренню метаболізму, що допомагає схуднути, але і зможе боротися з такими наслідками зневоднення організму, як головні болі, втому і погане самопочуття.

8 ранку – 2 склянки теплої води з лимоном натщесерце. Такий напій підбадьорить, допоможе прокинутися і налаштує шлунок на роботу, сформує потрібне середовище для прийому їжі. Снідати краще через 20-30 хвилин.

11 ранку – склянку води кімнатної температури. Це допоможе зменшити апетит і через 20-30 хвилин можна з'їсти легкий полуденок. Це допоможе не з'їсти у обід зайвого.

Вода, фото pxhere
Вода, фото pxhere

13:00 – склянку води кімнатної температури, в яку можна додати шматочок імбиру.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

16:00 - один стакан води кімнатної температури за 20 хвилин до ланчу. У разі, якщо між обідом і вечерею немає прийому їжі, для того, щоб придушити апетит, краще випити 2 склянки води. Пам'ятайте, що після обіду не варто вживати фрукти та солодке.

20:00 – випити одну склянку води кімнатної температури. Можна додати у воду шматочок лимона і трохи рідкого меду. Таке поєднання допоможе перетравити вечерю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як жінка "зігнала" вагу перед весіллям.

Як повідомляв Знай. ua, знижує вагу, підтримує норму вітаміну С і не тільки — чудодійні властивості води з лимоном.

Також Знай. ua писав, як прибрати синці під очима в домашніх умовах.