У вівторок, 9 червня, майже по всій Україні переважатиме спекотна і сонячна погода. В деяких областях температура виросте до +33 градуси. При цьому на Заході можливі короткочасні грози.

Синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що спека очікується в Україні протягом тижня.

"В Україні переважатиме суха і спекотна повітряна маса. Однак західна частина належатиме свіжій повітряній масі через періодичні дощі з грозами, які буде викликати атмосферний фронт", - зазначила Діденко.

Найтепліша погода буде Дніпропетровській, Донецькій і Харківській областях. Там стовпчики термометрів піднімуться до +31 +33 градуси.

Найнижча температура повітря очікується на Львівщині – +23 +25 градусів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Наголошується, що на Рівненщині, Волині, Львівщині, Закарпатті, Прикарпатті, Буковині, Тернопільщині та Хмельниччині можливі короткочасні грози. Вітер буде південно-східний, 5-10 метрів на секунду.

У Києві у вівторок буде сухо і спекотно, температура повітря становитиме +30 +32 градуси. Ввечері є ймовірність локального дощу.

Спека на цьому тижні домінуватиме в Україні.Карта 2. Вдень очікується +27+32 градуси, в середині тижня на Сході, у...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 8 juni 2020

Народний прогноз погоди в Україні

9 червня вшановується пам'ять священномученика Ферапонта, єпископа Сардійського і мучениці Феодори діви. У минулі часи в цей день слідкували за мурахами: якщо навколо мурашника багато мурашок – до хорошої погоди.

погода на 9 червня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі очікують – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.