Після США протести проти утисків темношкірих почалися в Європі. За тією ж ″програмою″, що і в Америці - з погромами магазинів та сутичками з поліцією. За минулі вихідні вони охопили майже всі європейські столиці, а в деяких країнах і десятки невеликих міст.

Багато українців обурюються погромами та грабежами, які кояться під гаслами протесту проти утисків. Соцмережі рясніють фотографіями та відео погромів, під якими Українці висловлюють своє ставлення до цього.

Співзасновник Інституту майбутнього Юрій Романенко прокоментував обурення сріввітчизників . Своє бачення він виклав уTelegram-каналі.

Політолог нагадав, що самих українців вже 29 років грабують.

″Кумедні наші громадяни. Вони в жаху від погромів в США і ЄС. А ось кістяки заводів і ферм, що уздовж будь-якої загальнонаціональної траси видніються, їх не жахають. Та які траси, просто по Києву поїздити і подивитися по сторонам. Вирізали машинобудування, ліси, розорали заплави річок, Дніпро на болото перетворили. На ладан дихають АЕС і вся совкова інфраструктура. Населення скоротилося з 52 млн до 35 в кращому випадку. На одного працюючого більше одного непрацюючого, а вони обурюються, що десь чорношкірі грабують магазини. Вас лохів кожен день грабують 29 років, а ви не обурюєтеся. Їй Богу, країна ідіотів″, - написав Романенко.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Стогній відреагував на протести в США красивою історією про дітей

Як повідомляв портал Знай.ua, у мережі викладають сотні відео грабежів і мародерства в США

Також Знай.ua писав, в США Богдан Вечірко на бензовозі хотів в'їхати у натовп протестувальників.