На жаль, від облисіння страждають не лише чоловіки "у розквіті сил" (в них випадіння волосся спричинене впливом чоловічого гормону тестостерону), але й навіть молоді жінки. Захворювання на алопецію не таке вже й рідкісне, однак, про нього не заведено говорити. Героїня цієї статті теж звикла ховати свою проблему під перукою чи хусткою, але на своє весілля вона наважилась відкритися.

Про це інформує видання SM News.

Незадовго до свого весілля молода жінка вирішила звернутися до популярної азербайджанської стилістки Шафаг Новзурової - вона відома, серед іншого, готовністю братися за найскладніші випадки.

Фото Instagram
Фото Instagram

Для того щоб замаскувати залисини, майстер використовувала натуральні короткі пучки волосся і спеціальний спрей. Також в створенні шикарною зачіски були використані накладні локони. Коли дівчину розгорнули до дзеркала, вона не довго могла повірити своїм очам - Новзуровій вдалося створити повноцінну вечірню зачіску з хворого волосся.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Щаслива наречена зробила пару фотографій і поїхала готуватися до свята. Як пізніше дізналася стилістка, наречений не міг стримати сліз, коли побачив як чудово виглядає його обраниця.

Фото Instagram
Фото Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Раннє облисіння: вчені розповіли, як уберегти свої кучері.

Як повідомляв портал Знай.ua, Знайдено аромат, який допоможе в боротьбі з облисінням.

Також Знай.ua писав, Облисіння: названо простий спосіб повернути шевелюру.