9 червня на території України очікується спекотна і сонячна погода. В деяких областях температура повітря підніметься до +33 градуси. При цьому на Заході можливі короткочасні грози.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що спека очікується в Україні протягом усього тижня.

"В Україні переважатиме суха і спекотна повітряна маса. Однак західна частина належатиме свіжій повітряній масі через періодичні дощі з грозами, які буде викликати атмосферний фронт", - написала синоптик.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

Найтепліша погода буде Дніпропетровській, Донецькій і Харківській областях. Там стовпчики термометрів піднімуться до +31 +33 градуси.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Найнижча температура повітря очікується на Львівщині – +23 +25 градусів.

Варто уточнити, що на Рівненщині, Волині, Львівщині, Закарпатті, Прикарпатті, Буковині, Тернопільщині та Хмельниччині можливі короткочасні грози. Вітер буде південно-східний, 5-10 метрів на секунду.

У Києві у вівторок буде сухо і спекотно, прогнозується +30 +32 градуси. Ввечері є ймовірність дрібного локального дощу.

Спека на цьому тижні домінуватиме в Україні.Карта 2. Вдень очікується +27+32 градуси, в середині тижня на Сході, у...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 8 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі очікують – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.