У перший день запуску фонтану на Соборній площі в Миколаєві діти гралися та веселилися, дорослі сторонилися бризків води, а молодь обливалася. Але була компанія, яка відзначилася нахабною поведінкою. Відео розваг підлітків з'явилося в Instagram-акаунті novostiniko.

"В перший же день відкриття фонтанів на Сірій площі. Відео дивіться до кінця! Мені шкода спостерігати за ними, так не повинні поводитися люди і оскарблять своїми діями ветеранів загиблих у другій світовій війні", - йдеться у публікації.

Так, дві дівчини повалялись у калюжі на доріжці фонтану, а потім вирушили сушитися до Вічного вогню. Підлітки залізли на Меморіал і сушилися над зіркою. При цьому на зауваження перехожих вони невдоволено огризалися.

"Просто хотіли посушитися, а вони нас взагалі… Це меморіал, не меморіал, у мене д*па мокра, мені пох*й на меморіал", - сказали юні городянки.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Запоріжжі молодих хлопців спіймали у фонтані за ганебним заняттям.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Франківську пройшов велосипедний заїзд на дистанцію 300 кілометрів.

Також портал Знай.uа писав, що в Києві кур'єр популярної служби доставки влаштував катання на велосипеді просто у фонтані на Майдані Незалежності.