Варто нагадати нашим читачам, що в українській столиці просто на станції швидкісного трамвая "Кільцева дорога" будують торговий центр April City. Частина ТРЦ повністю займає одну зі смуг проспекту Леся Курбаса. Жителі Києва скаржаться місцевій владі на незаконність такого виду "прибудов".

Відомий український журналіст, редактор порталу "Хвиля" Юрій Романенко в своєму Telegram-каналі вже відреагував на даний інцидент.

Будівництво ТРЦ "April City", фото: Telegram-канал Юрія Романенка
Будівництво ТРЦ "April City", фото: Telegram-канал Юрія Романенка

"Ця безглузда халабуда показує, що в Києві за бабло можливо все. Поки наші доморощені урбаністи розповідатимуть, як вони 200 авто на штрафмайданчики відправили, а як до кричущого порушення, то язики відразу в дупі. Бо дяді занесли куди треба і це не з лоха 1800 гривень дерти приватному евакуаторщику під виглядом громадської справи. Тут "дяді" так віддерти можуть, що потім жодними евакуторними доходами не розрахуєшся. Тому я з наших велосипедистів у мерії знущався і знущатися буду. Поки халабуду не знесете, в київський урбанізм не повіримо.", - пише Юрій Романенко.

А ось блогер Сергій Наумович, в мережі Facebook зазначив, що в цьому місці тепер будуть автомобільні пробки, так як одна зі смуг відійде ТРЦ. У коментарях під постом радник мера Києва Максим Бахматов написав: "Це тупо шок. З'ясовуємо". На що один з користувачів відповів йому, що це будівництво на трасі триває вже два роки і що така ж ситуація з іншого боку дороги.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, спливли "підводні камені" обіцяних Кличком станцій метро: передвиборчий "піар-хід" обійшовся в мільярди.

Як повідомляв Знай.uа презентований Кличком Генплан зазнав краху: кияни вимагають "корупційний аудит" – опубліковано офіційне звернення.

Знай.uа писав, в розпал епідемії Кличко продовжує закидати гроші в Шулявський міст: сума сягає 500 мільйонів.