Володимир Зеленський розповів під час робочого візиту в Хмельницький 8 червня, що перша леді часто стає жертвою безпідставної критики.

Президент згадав ситуацію з лікарем, який повів себе, на його думку, неправильно. Мова йде про ортопеда-травматолога Нововолинської центральної міської лікарні Віталія Денисюка, який розкритикував лист від Олени Зеленської.

"У нас була така історія, про яку ми не хотіли говорити. Вона писала листи підтримки всім лікарям, які захворіли. І навіть всім тим, хто не лікували хворих на вірус, а просто в житті захворіли на нього. Писала листи, але не хотіла на цьому піаритися", - поділився глава держави.

Зеленський додав, що один з лікарів різко відреагував на акт доброї волі першої леді.

Зеленський, фото УП
Зеленський, фото УП

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Антипіар їй зробила людина, відповівши: що це за листи? Де мої 300 відсотків (надбавки, - ред.)? На жаль, цей лікар не міг отримати ці 300 відсотків, але він не рятував людей від вірусу. А цю надбавку можуть отримувати тільки лікарі, які боролися з вірусом, які ризикували своїм життям", - пояснив він.

Президент додав, що вважає вчинок лікаря неетичним і образливим, тому що надбавки і зарплата не залежать від першої леді.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський заявив, що збирався заразитися коронавірусом – "Це не чума".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський вирішив "узаконити" першу леді – що відтепер зможе дружина президента.

Також портал Знай.uа писав, що Олена Зеленська запропонувала українцям їхати за кордон – "А гроші де взяти?".