Компанія "Данон Україна" зробила офіційну заяву щодо рекламного ролика для російського ринку, в зйомках якого прийняв участь актор Михайло Пореченков, який в 2014 році стріляв з українським військовим, які захищали Донецький аеропорт.

Відповідний пост "Данон" опублікували на офіційній сторінці в Facebook.

Михайло Пореченков, скріншот з відео
Михайло Пореченков, скріншот з відео

"Компанія "Данон Україна" є частиною всесвітньо відомої міжнародної Групи, яка працює в 140 країнах світу. Локальні офіси у кожній країні функціонують незалежно, опрацьовуючи завдання і виклики підлеглих ринків, керуючись локальними потребами споживачів. Саме тому ми в Україні не можемо впливати на формування рекламної, комерційної і комунікаційної політик інших країн, в тому числі і Росії", - сказали в компанії.

"Данон" відзначили, що вся їх продукція виробляється в Україні, виключно з українського молока і 2 українських заводах або країнах Європейського Союзу. Так, Актімель виробляється та імпортується в Україну з Бельгії.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Більше 1000 наших працівників в Україні щодня вкладають душу в свою роботу, щоб ми з вами вчасно отримували якісну і корисну продукцію", - написали в компанії.

Дорогі наші друзі та споживачі, Спостерігаючи розголос щодо рекламної кампанії бренду Актімель в Росії, не можемо...

Geplaatst door Данон Україна op Dinsdag 9 juni 2020

Українці відреагували на публікацію компанії та висловили своє невдоволення в коментарях. Люди вважають, що як частина міжнародної групи вони можуть повідомити в головний офіс про цей вчинок російського офісу.

"Ві зайвій тільки раз підтвердили, що у корпоративний політиці вашого глобального бренду відсутня корпоративна політика та морально-етичні стопери", "Якщо ви є частиною міжнародної групи, то ви спокійно можете повідомити головний офіс про даний інцидент російського офісу, щоб в майбутньому компанія не фінансувала таких людей", "Гадаю, що як "частина всесвітньо відомої міжнародної Групи» ві можете написати листа керівництву з проханням розглядати кандидатури для реклами більш пильніше, адже є багаторазовий факт запрошення терористів!", " Ви спостерігаєте рекламу з Пореченковим вже 4 роки. Ви направили протест у якому-небудь виді головному офісу щодо ймовірних проблем, які ця реклама створить вам? Якщо так, то яку відповідь ви отримали?", "Ніколи не купуватиму товари Danone", "Коні корови не винні, будь смороду бельгійськими, чи то українськими, альо в продукції Данон почав відчуватися присмак свинцю та крові", "Тепер більше НІКОЛИ не куплю вашу продукцію, і до речі розповім всьому своєму оточенню з переконливим проханням робити так само", - пишуть коментатори.

Пореченков знявся в рекламі йогурту Actimel, який виробляє французька компанія. Користувачі в коментарях до відео розкритикували Danon за співпрацю з актором і закликали бойкотувати продукцію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, режисер "Ліквідації" переніс Одесу в аннексированный Крим разом зі скандальними Машковим, Пореченковим і Ягнятком.

Як повідомляв Знай. ua, пропагандист Кремля Пореченков знявся в рекламі українського йогурту.

Також Знай. ua писав, що новий міністр культури Ткаченко з "1+1" дав зелене світло санкційних акторам Путіна.