Хитрорукі аферисти в Росії не мають нічого святого. Нікчемні злодії обікрали сім'ю хворого на рак дитини під виглядом лікування. Прикрий випадок трапився у родині москвичів.

У москвича Романа Мізіна є 3-річна донька Катя. Дівчинка хвора нейробластомою 4 ступеня — це злоякісна пухлина симпатичної нервової системи. Родина відвідала дитячий онкоцентр їм. Рогачова, після чого до Романа в WhatsApp постукала Тетяна Шаманська, онколог лікарні. І скинула контакти якогось Івана Тукана, який може допомогти.

Обікрали родину, фото Mash
Обікрали родину, фото Mash

Іван пообіцяв взяти витрати на себе (17 млн), сім'ї потрібно доплатити всього 1 млн. Роман був радий будь-якій нагоді — відразу перевів 500к. Другий транш заблочила служба безпеки Ощад, Тукан запросив комісію за переказ на рахунок лікарні. 28 тисяч на телефон за допомогою смс. Батько хворої дівчинки насторожився і розповів про все Шаманської. Та повідомила, що він спілкується з шахраями.

Порушено справу, злочинців шукають.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Дніпром розшукують нахабного шахрая, який обчищав беззахисних людей похилого віку.

Як повідомляв портал Знай.ua в Дніпрі розшукують 16-річного хлопчика.

Також Знай.ua писав, що в Кривому Розі дівчинка випала з вікна, злякавшись злодіїв.