У Харкові співробітник популярного супермаркету напав на свою напарницю під час робочої зміни. В результаті жорстокого побиття у жінки струс мозку і перелом носа.

Про інцидент повідомляється в Telegram-каналі "Народний ревізор".

"Співробітник супермаркету побив свою напарницю під час зміни. 6 червня в робочий час, близько 17:00 , 39 річний співробітник супермаркету побив свою напарницю", - йдеться у публікації.

"Слово за слово, стався конфлікт, він різко кинувся і почав відразу бити в ніс три рази, від чого я відлетіла на кілька метрів. Далі він схопив мене за волосся, бив у голову, кинув на підлогу і продовжував бити в голову", - розповіла постраждала.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На фото і відео можна чітко видно сліди насильства на обличчі жінки. У лікарні рентген показав струсу мозку та перелом носа.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, популярний еко-магазин довів киянку до істерики горілими "шедеврами".

Як повідомляв портал Знай.uа, Еко-маркет запропонував українцям "тарганяче печиво", адміністратори спокійні: "Нічого страшного".

Також портал Знай.uа писав, "Дихати нестерпно": покупці розповіли, як їх "травить" великий супермаркет.