У четвер, 11 червня, на більшій частині території України збережеться сонячна і спекотна погода. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко. Вона повідомляє, що погода в четвер буде схожою на ту, яка була в середу, проте місцями можливе підвищення температури повітря до 35 градусів вище нуля.

Спека, скріншот: YouTube
Спека, скріншот: YouTube


Однак від спеки будуть страждати не всі регіони. Наприклад, на західних областях України знову доведеться приготуватися до зливі дощу і грозами. Діденко заявляє, що на Заході буде знаходитися так звана лінія сходження – місце, де утворюються грозові хмари. З-за цього навколо всієї лінії будуть накопичуватися дощові хмари і дуже висока ймовірність грози. Місцями у західних районах можливі і шквали. Також очікуються дощі та в Криму, їх принесе на півострів циклон “Октавія”.

У Києві також очікується ясна і спекотна погода. Ввечері температура повітря опуститься до 17-22 градусів вище нуля, а вдень очікується підвищення до 31-33 градусів тепла.


Також Діденко повідомила, що незабаром українці зможуть трохи відпочити від спеки. Вже 13-14 червня можливе зниження температури і збільшення дощів.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.