Президент Володимир Зеленський зізнався, що призначати Андрія Богдана головою його Офісу було невдалим рішенням. Про це він заявив в інтерв'ю "Українській правді".

"Мені здається, що влада для нього не корисна, для його особистості... Вона його сильно змінює. У нього є нормальні риси, професійні риси. І те, що я побачив, на жаль, він цього не бачив. З владою треба впоратись, треба не змінюватися як людина. Треба залишитися людиною і поважати інших, як всередині команди, так і зовні. Не треба показувати свою владу там, де це неправильно. Треба іноді включати дипломатію, тому що він був у державі майже другою людиною, ну я так вважаю. Але не треба всім показувати, що ти друга людина...", - вважає президент.

За словами Зеленського, "Андрюха не бачив, як влада його з'їдає, точно з'їсть, і закінчиться все дуже погано", і тому прийняв рішення про його звільнення.

"Я вважаю, що з самого початку в мене було неправильне рішення з ним через голову Офісу. Тому що з самого початку я вважав, що він сильний юрист, він хоче саджати, те, що він говорив, і він повинен був йти на генпрокурора. Я так вважав. Я з самого початку хотів, щоб він був потужним генеральним прокурором України...", - заявив гарант.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зеленського також зазначив, що "врятував Богдана від влади" і зараз з ним не спілкується.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 3 червня Володимир Зеленський під час робочої поїздки у Хмельницький з представниками Офісу президента і головним санлікарем Віктором Ляшком відвідав місцеве кафе і випив там каву, хоча робота закладу на вхід відвідувачів була тоді заборонена.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський похвалився "елітним" життям президента – замість сцени Кварталу кортежі і вертольоти.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський сховався від злиденних пенсіонерів за стіною охорони – "Не Хмельницький, а лігво ворога?".