Розраховуватися будуть ваші онуки, Україна отримає ще $2.7 млрд кредитів

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що найближчим часом Україна отримає додаткову допомогу від Європейського Союзу і Світового банку. Про це чиновник заявив на своїй сторінці в Facebook. За словами Шмигаля, можливості для отримання макроекономічної допомоги відкрилися після того, як Україна виконала всі вимоги Міжнародного валютного фонду.

Денис Шмигаль - скріншот
Денис Шмигаль - скріншот

Українцям дозволили концерти та виставки, але не всім — в Мінкультури озвучили умови

В Україні в рамках пом'якшення карантину дозволили проводити концерти і культурні заходи, проте не скрізь. З 10 червня в Україні дозволили відкривати заклади культури і проводити культурно-мистецькі заходи, проте з дотриманням певних правил. Про це повідомив міністр культури і інформаційної політики Олександр Ткаченко у своєму Telegram-каналі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Зеленський вважає, що Богдан "не бачив, як влада його з'їдає"

Президент Володимир Зеленський зізнався, що призначати Андрія Богдана головою його Офісу було невдалим рішенням. Про це він заявив в інтерв'ю "Українській правді". За словами Зеленського, "Андрюха не бачив, як влада його з'їдає, точно з'їсть, і закінчиться все дуже погано", і тому прийняв рішення про його звільнення.

Володимир Зеленський і Андрій Богдан, фото: Zik
Володимир Зеленський і Андрій Богдан, фото: Zik

Українці поскаржилися Зеленському на нелегке життя, а у відповідь отримали автографи

Президент Володимир Зеленський у середу, 10 червня, відправився з робочою поїздкою на Чернігівщину. Так, під час прогулянки Черніговом він влаштував справжню автограф-сесію і зробив селфі зі всіма охочими жителями міста.

Володимир Зеленський, фото з Instagram
Володимир Зеленський, фото з Instagram

Правила захисту від шахраїв – як вберегти свої гроші від "лап" аферистів

В Україні шахраї постійно вигадують нові схеми для того, щоб викрасти кошти. Злочинцям у минулому році вдалося вкрасти з рахунків понад 300 мільйонів гривень. Банкір Олег Гороховський дав поради про те, як вберегти свої кошти від аферистів.

Кіберполіція викрила шахраїв, фото: facebook.com/cyberpoliceua
Кіберполіція викрила шахраїв, фото: facebook.com/cyberpoliceua

Перерозподіл, зберігання грошей у валюті, автоматизація та інші хитрощі "виживання" в кризовий період

Практично все останнє десятиліття Україна перебуває в кризі, яка то трохи слабшає, то знову загострюється через світові економічні події. В цих умовах українцям доводиться вчитися економити. Як оптимізувати свої витрати в кризу, щоб зарплати вистачало на більше? Як примножити доходи? Пропонуємо топ-8 порад, які вам допоможуть.

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел