На Миколаївщині правоохоронці затримали двох раніше судимих чоловіків, які вдерлися в помешкання до 83-річної жінки та, жорсткого побивши її, обікрали.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Як відзначається, інцидент мав місце в селищі Криве Озеро. Саме там зловмисники розбили вікно літньої кухні пенсіонерки та проникли в середину. Потім напали на бабусю; побили та забрали 200 гривень і мобільний телефон.

Лише на ранок потерпіла змогла звернутись по допомогу до сусідів, які сповістили родичів та поліцію. Після цього жінка описала зовнішність нападників, і оперативники розшукали зловмисників - вони ховались у лісосмузі. При собі у злочинців був гаманець заявниці та її мобільний телефон.

Вкрадений гаманець

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Вже після затримання з'ясувалося, що чоловіків 38-ми та 47-ми років не місцеві - з Одеської області та Маріуполя. Вони познайомились у в’язниці, де відбували покарання за майнові кримінальні правопорушення, у т.ч. за розбійний напад. Один із підозрюваних місяць тому, як звільнився із місць позбавлення волі.

Наразі їм повідомили про підозру у вчиненні розбою, поєднаного з проникненням у житло. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Нагадаємо, що у Києві банда малоліток побила охоронця.

Як повідомляв портал Знай.uа, в мережу виклали відеозапис бійки харківських підлітків.

Також портал Знай.uа писав, що в Прилуках продовжує гриміти справа про смерть 14-річного школяра Дениса Чаленко.