Колишній голова Офісу президента Андрій Богдан відповів Володимиру Зеленському на закиди про те, що його "з’їла влада".

Колишній керівник Офісу президента Андрій Богдан звинуватив главу держави Володимира Зеленського у порушенні правил ділової етики після того, як президент розповів журналістам про їхні відносини та розкритикував Богдана за демонстрацію влади.
Відповідь президенту Богдан опублікував у своєму Facebook.

"Щодо позбавлення мене влади — так, я вам вдячний, тому що моє ім’я не буде мати відношення до хаосу, в який ви кидаєте країну. Дозвольте мені нагадати одну нашу з вами домовленість: я пообіцяв, що буду поряд з вами чесно працювати до того моменту, поки ви мені не дозволите піти. Оскільки я йшов не за посадами, а за реалізацією мрії", — написав Богдан.

Богдан також нагадав, що є носієм "чутливої інформації" для Зеленського і для всієї України, однак не буде її розголошувати "за правилами ділової етики".

Зеленський і Богдан у ВР, фото з вільних джерел
Зеленський і Богдан у ВР, фото з вільних джерел

Богдан дорікнув Зеленському тим, що він проміняв бажання створити країну без корупції на "теплу ванну" і забаганки людей, які ним маніпулюють.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Мені щиро жаль, що наші мрії про країну щасливих людей де немає корупції, Ви проміняли на теплу ванну для себе і дешеві забаганки непрофесійних і самозакоханих людей які Вами маніпулюють", - уклав Богдан.

Шановний Володимир Олесандрович, хотів відповісти на Ваше інтервью. Правила ділової етики не дозволяють порядним...

Geplaatst door Андрей Богдан op Donderdag 11 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський розкрив справжню причину звільнення Богдана

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Зеленський похвалився "елітним" життям президента

Також Знай.ua писав, Зеленський сховався від злиденних пенсіонерів за стіною охорони