В Україні збережеться спекотна та безхмарна погода. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко. Вона заявляє, що на більшості території України буде утримуватися спекотна погода. Значна частина нашої країни перебуватиме в зоні високого атмосферного тиску, тому в більшій частині регіонів очікується суха і сонячна погода. У регіонах температура прогріється до 28-35 градусів вище нуля.

Спека в Україні, скріншот: YouTube
Спека в Україні, скріншот: YouTube


Однак західним областям слід знову готуватися до злив. Діденко повідомляє, що ймовірність опадів у цьому регіоні дуже висока. Більш того, мешканцям Заходу України слід приготуватися до гроз і сильному вітрі зі шквальними поривами. Температура повітря в регіоні буде в межах 24-28 градусів тепла.

Жителям Києва завтра також слід приготуватися до спеки. Наталка Діденко прогнозує ясну, сонячну погоду з температурою 31-33 градуси вище нуля. Опадів не очікується.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.