Американка, яка живе у Лондоні, зробила 47 пластичних операцій, щоб, за її словами, виглядати максимально природно. Сінді Джексон з 1987 року розпочала переробляти свою зовнішність, уже в 2005 році вона опинилась у Книзі рекордів Гіннеса, як людина, яка перенесла найбільшу кількість косметичних хірургічних операцій.

Джерело: британське видання Daily Mirror.

Жінку засмутило таке визнання, адже вона вважає, що в цю книгу потрапляють лише фріки, а вона ніколи не хотіла бути членом цирку уродців. Жінка переконує, що єдина мета, яку вона переслідувала своїми операціями - досягти ідеальних і природних пропорцій, щоб ніхто не міг запідозрити в ній штучності.

Сінді Джексон вважає, що коли після операції щось має неприродний вигляд - це означає, що операція провалилась, а тому потрібно готуватись до нового хірургічного втручання. Нині жінка не зупинилась і продовжує робити операції, проте приховує їхню кількість, щоб знову не опинитись у Книзі рекордів Гіннеса, де її рекорд, до речі, побив чоловік із Бразилії, який має 48 операцій.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Попри свої заяви, жінка активно намагається монетизувати свій досвід і пропонує платні консультативні послуги з пластичної хірургії. Також на її сторінці в Instagram можна побачити агітацію за те, щоб люди забирали котів з притулків.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Повалій, Роналду, Кардаш'ян і не тільки — як змінилися знаменитості після пластичних операцій.

Як повідомляв портал Знай.ua, Можна тільки позаздрити: знамениті красуні, які виглядають прекрасно без пластики.

Також Знай.ua писав, "Мені було важко ходити і взагалі рухатися": зірки, які гірко пошкодували про пластику.