Свтославу Вакарчуку можуть не дати вийти з Ради і заставити його працювати до кінця каденції.

У фракції "Слуга народу" можуть не підтримати складання депутатського мандата Вакарчуком. Деякі депутати вже виступили з відповідними заявами. Вони проти відходу Вакарчука з парламенту і вважають, що він зі своєю фракцією "Голос" повинен допрацювати до кінця каденції.

Так, зокрема нардеп від "Слуги народу" Олександр Качура заявив, що не підтримає заяву Вакарчука про складання мандата і закликав своїх колег вчинити так само.

Качура пояснив свою позицію:

"Ми з колегою сперечалися - Вакарчук здасть мандат до вересня або після? Сьогодні я виграв пляшку. По правді, рішення Вакарчука очікувано і зрозуміло. Святослав в парламенті був явно не на своєму місці. Він мучився в сесійній залі, на ефірах і коли доводилося коментувати політичні теми. з самого початку все прекрасно розуміли - він на своєму рейтингу заведе фракцію в парламент і піде. Ми цю історію бачили вже один раз. Сьогодні вона повторилася знову. Я буду голосувати проти того, щоб відпускати Вакарчука з Ради. і закликаю своїх колег натиснути червону кнопку. Оскільки народ довірив йому завести депутатську фракцію "Голос", то нехай працює до кінця каденції ", - написав він у Telegram.

Качуру підтримав його колега по фракції Богдан Яременко.

"Я проголосую проти складання депутатських повноважень Святославом Вакарчуком. Обрався - працюй", - написав він у Facebook.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Я проголосую проти складання депутатських повноважень Святославом Вакарчуком. Обрався - працюй!

Geplaatst door Богдан Яременко op Donderdag 11 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук планує скласти повноваження народного депутата.

Як повідомляв портал Знай.ua, Вакарчук віддав партію жінці: "Голос" очолила Кіра Рудик.

Також Знай.ua писав, Вакарчук відхрестився від звинувачень та офшорів