В Боярці під Києвом будуть судити власницю собаки, яка загризла до смерті чоловіка. В ході розслідування правоохоронці встановили, що жінка причетна до кількох злочинів, здійснювати які їй допомагав собака породи ротвейлер, крім того, у дамочки були два спільники. Про це повідомляє пресслужба поліції Київської області.

У березні 2020 року собака підсудної накинувся на чоловіка і покусав так, що потерпілий загинув на місці події. Встановлено, що смерть чоловіка настала в результаті рваної рани правої гомілки з ушкодженням судин. Після цього господиня собаки зі своїми напарниками кинулися на потерпілого, здерши з нього рюкзак, кросівки, годинник. Вони повалили його на землю, забрали його рюкзак, кросівки, годинник. Тоді ж з гаража потерпілого грабіжниця викрала велосипед, вартістю майже 4000 гривень, зварювальне обладнання та інші прилади. За даним фактом поліцейські розслідували виробництво за ч. 3 ст. 185 КК.

Собака Ротвейлер, скрін з відео
Собака Ротвейлер, скрін з відео

Крім того, в ході слідства було встановлено, що грабіжниця з собакою напала на жінку, яка побила й натравила свого пса на її собаку. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК. Також ця собачниця звинувачується у злочині, передбаченому ч. 2 ст. 186 КК. Тоді вона завдала удар в обличчя неповнолітньому хлопцю і вирвала у нього з рук мобільний телефон. Зараз досудові розслідування цих кримінальних проваджень завершені. Обвинувальні акти спрямовані в суд.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, під Тернополем мачуха задушила пасербицю і закопала в лісі – Україну потрясло страшний злочин.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українець розпорошив собаку і нагодував їм неповнолітнього сина.

Також портал "Знай.ua" писав, що жорстокий розстріл валютника у Львові – копи знайшли підозрюваного в калюжі крові.