Державний банк ПриватБанк запускає новий сервіс "Гроші на касі", за допомогою якого держателі будь дебетової картки банку зможуть зняти готівку при оплаті покупок банківської картою на касі супермаркетів та інших торгових закладів. Про це повідомили в прес-службі банку.

Нововведення буде доступно з зарплатної, студентської та соціальною картою.

Банкомат, скріншот: YouTube
Банкомат, скріншот: YouTube

"Купівля з видачею готівки — це сервіс, яким охоче користуються жителі більшості європейських країн, а тепер і українці. Якщо ви розраховуєтесь в торговельній мережі карткою, у разі необхідності отримати готівку можна прямо на касі, а не шукати банкомат і стояти в чергах", — розповів керівник напрямку по роботі з торговими підприємствами Приватбанку Євген Васильцов.

Дану новину почали активно обговорювати українці і виникло резонне питання про те, якою буде сума комісії за зняття готівки через банкомат. Про це розповів менеджмент Приватбанку у коментарі Delo.ua.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Для продавця комісія за видачу суми готівки відсутня, комісія береться як зазвичай від суми продажу. Для клієнта комісія така ж, як у банкоматі, тобто згідно з тарифами карти при знятті готівки. Для дебетових карт Приватбанку комісія відсутня", — розповів у коментарі Delo.ua керівник київського регіонального прес-центру ПриватБанк Олександр Мешканців.

ПриватБанк планує охопити всі торгові точки, а на даний момент сервіс по зняттю готівки в касі доступний в POS-терміналах 65 тисяч українських торгових точок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, банківські картки українців потрапили під град блокувань.

Як повідомляв Знай. ua, готівкові будуть видавати прямо на касах магазину.

Також Знай. ua писав, що ПриватБанк запустив сервіс для водіїв.