У Львові буря вбила молоду 28-річну жінку – вітер повалив дерево на будинок, в якому перебувала дівчина. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Повідомляється, що сталося це в селищі міського типу Брюховичі, який входить до складу Львова. "Через бурі і шквальний вітер в Брюховичах по вулиці Макаренка на дачний будинок впало дерево. В цей час в будинку перебувала 28-річна дівчина. Від отриманих травм вона померла на місці", – йдеться у повідомленні пресслужби.

Варто відзначити, що тоді на Львів обрушилася буря зі зливою і шквальним вітром. Сильний вітер повалив кілька десятків дерев, зруйнував дахи будівель, а кілька вулиць підтопило водою. За даними міськради, під час зливи випала майже чверть місячної норми опадів.

Гроза у Львові, фото - соцмережі
Гроза у Львові, фото - соцмережі

Нагадаємо, днями в Рівненській області величезним градом, розміром з куряче яйце. Сталося це у селі Могиляни, там була сильна гроза з вітром і дощем, також з неба падали величезні брили льоду, які зруйнували городи і сади людей.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Львів накрив потужний злива з градом, парасолька не врятує - ховайтеся або танцюйте.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що на Прикарпатті пекельний зсув відрізав село від цивілізації – дорогу засипало тоннами землі.

Також портал "Знай.ua" писав, що на Франківщину йде "велика вода", ріки вийдуть з берегів - рятувальники стривожили навіть найсміливіших.