Ексчоловік бізнесвумен, керівника благодійного фонду "Разом" і матері п'ятьох дітей Людмили Русаліної Володимир Гаркушин третій рік намагається привласнити її бізнес. За словами жінки, на її адресу неодноразово лунали погрози, починаючи від фабрикування кримінальної справи, закінчуючи розташуванням у психіатричну клініку.

"Він вимагав, щоб я віддала йому половину бізнесу – це основне, що його цікавило. Якщо вони не будуть виконані, то мене просто вб'ють, закопають", - заявила бізнесвумен журналістам.

текст погроз від Гаркушина на адресу Русаліної

Людмила поділилася, що на розлучення подала після того, як дізналася, що у її чоловіка є друга сім'я. З Гаркушиним вона познайомилася, коли той влаштувався менеджером у бізнес Русаліної в 2000 році, при тому, що справу вона заснувала в дев'яностих.

На даний момент, за словами керівника БФ, крім загроз, колишній чоловік намагається привласнити собі її бізнес через спільних дітей. Вона не виключила, що її можуть насильно помістити в СІЗО або може бути здійснено спробу фізичного усунення.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"До нас почала надходити інформація щодо фабрикування щодо Людмили Володимирівни інших кримінальних проваджень та фабрикації в рамках доказів, які дозволять незаконно притягнути її до кримінальної відповідальності", - повідомила адвокат Русаліної Олена Фролова.

Людмила Русаліна, скріншот з відео

За її словами, крім погроз "недійсний" чоловік Русаліної, через суди намагається привласнити собі активи компанії "Петрус" та інше майно на загальну суму понад 2 млн доларів.

"Тепер мене планують закрити в СІЗО і там змусити підписати документи щодо переходу мого бізнесу. Якщо я не погоджуся, можливо, просто фізично усунути. Велися розмови про те, щоб мене визнати недієздатною і помістити в божевільню як, м'який варіант переходу бізнесу або про моє фізичне усунення", - додала Русаліна.

Людмила закликає поліцію і суддів захистити її від свавілля "колишнього".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ексдружина репера Серьоги Поліна Ололо про майбутній суд щодо дітей: "Я побоююся, що...".

Як повідомляв портал Знай.uа, ексдружина репера Серьоги з поліцією домоглася зустрічі з синами.

Також портал Знай.uа писав, ексдружина репера Серьоги поставила жорсткий ультиматум власнику "АТБ" через дітей.