З'явилася інформація, що з 17 червня на територію України повернеться спекотна погода до +30 градусів за Цельсієм відразу ж після похолодання з 14 по 16-17 червня. Про це повідомив завідувач відділенням українського гідрометеорологічного центру Владислав Білик.

Прогноз погоди в Україні, pxhere

"14 числа прийде похолодання, яке буде спостерігатися до 16-17 числа, ну а з 17 до наступних вихідних знову спека близько 30 градусів по всій території країни", - повідомив він.

Також за словами Білика, відповідне повернення спеки з 17 червня іноді буде супроводжуватися короткочасними грозовими дощами.

Відзначається, що в період похолодання з 14 по 16-17 червня температура повітря в денний час доби буде сягати від +23 до +28 градусів спеки по всій території України, а також не рідко будуть спостерігатися дощі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Прогноз погоди в Україні, скріншот Гідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що готує молодятам кожен місяць одруження.

Як повідомляв портал "Знай.ua" читачам розкрили 10 ознак ідеальної пари.

Також "Знай.ua" писав, що станеться, коли в Сонце вріжеться великий астероїд.