Якщо сміх продовжує життя, то регулярно читаючи анекдоти на Знай.ua ви зможете позмагатися в довгожительстві з тибетськими ченцями, а то і з самим Дунканом МакЛаудом. Читайте, смійтеся на здоров'я і живіть довго-предолго!

***

Мрії в 15 років: багато грошей, стати зіркою, переспати зі знаменитістю

Мрії в 30 років: дачу, я хочу дачу, на дачу, жити на дачі, дача

***

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

На вулиці важко дихати, кидає в піт, темніє в очах, паморочиться голова, слабкість, постійно хочеться де-небудь посидіти в затінку. Гугл каже, що відчувається як 30. Так, думаю, якось так я собі цей вік і уявляв.

Спека, фото: Pxhere
Спека, фото: Pxhere

***

Здається, телебачення та новини зробили з нашими батьками те, що за їхнім побоюванням повинні були зробити з нами комп'ютерні ігри.

***

Беррімор, а що це за виття почався в Фейсбуці?

Противники зняття режиму самоізоляції, сер!

А до цього що за гвалт був, Беррімор?

Противники введення режиму самоізоляції, сер!

А як ви їх розрізняєте, Беррімор?

Ніяк, сер. Це одні і ті ж люди, вони просто дуже люблять вити, сер.

***

Нарешті настали сонячні дні, і якщо триватиме масковий режим, нас чекає дуже своєрідний засмага на обличчях.

***

2020 рік оголошений ООН “Роком захисту рослин”. Пам'ятайте, овочі, про вас – дбають

***

Раніше нам сурмили про розгул короновируса в США, про тисячі трупів і сотнях тисяч заражених. Однак з початку погромів епідемія дивним чином зійшла нанівець, і про неї там вже ніхто не згадує. Виходить, погром і є ота горезвісна вакцина?

***

– Дорога, а як же подружній обов'язок?..

– Спи!.. Увечері борги не віддають – погана прикмета.

.***

Набрид мужику кіт дружини і вирішив мужик від нього позбавитися. Взяв кота, посадив у мішок, відніс його на 3 км від дому і залишив там. Повертається додому, а на ганку сидить кіт, його чекає і радісно муркоче. Мужик сильно розлютився. На наступний день він взяв кота і відніс його на 5 км від дому. Знову та ж історія: кіт сидить на порозі і терпляче чекає. Мужик увійшов в дику лють, взяв кота, сів у машину і їхав 10 км прямо, 20 км наліво, 7 км на південний захід і 15 км на північний схід, кинув кота і поїхав. Через годину мужик дзвонить дружині по мобільнику:

- Люба, кіт вдома?

- Так, дорогий, п'ять хвилин назад повернувся, а чому ти питаєш?
-Дай мені цю скотину до телефону - я загубився!

Ще більше анекдотів тут