Покупець поскаржився на втрату товару і хамство з боку співробітників одного з самих популярних супермаркетів BILLA. Крик душі опублікували на сайті відгуків.

"На Повітрофлотському проспекті позбувся грошей, товару, здоров'я. Поки викладав товари на касі, яка поспішала касирка віддала мій товар попередньому покупцеві. В результаті я заплатив за повітря, виявився винен, грошей не повернули. Менеджер навіть не вийшов поговорити", - пише покупець.

Крім того, чоловік обурився тим, що охоронець перейшов з ним на ти і навіть погрожував.

"Охоронець тикав мені, немов хлопчиськові, а мені 46 років, розповідаючи про те, що краще мені в цей магазин більше не приходити ніколи. Попсували нерви, посміялися наді мною, забрали гроші, наче бандити з підворіття. Товар в магазині прострочений (печиво вівсяне, наприклад). Жах!", - написав покупець.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше в одному з київських супермаркетов помітили неблагородну цвіль на продуктах. Відповідні фото опублікували у телеграм-каналі "Народний ревізор".

Так, у Києві в супермаркеті мережі "BILLA" на Позняках покупці помітили цвіль на звичайному твердому сирі. Через неправильні умови зберігання сир у вакуумній упаковці покрився пліснявою..

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у супермаркеті " BILLA продукти зеленіють, але не від злості.

Як повідомляв Знай. ua, в Сільпо помітили лайфхак, як позбавитися від поганих продуктів.

Також Знай. ua писав, що покупці зловили популярний супермаркет на спекуляції антисептиком.