Mafia – одна з найбільших мереж ресторанів в Україні. Але, на жаль, їх сервіс залишає бажати кращого. Користувачі неодноразово скаржилися на проблеми, які виникали у них при отриманні замовлень. Свіжу історію опублікував користувач Facebook Yurii Kononchuk, який поскаржився цілу купу помилок при виконанні всього одного замовлення.

У мене складається враження, що я й мої близькі притягуємо поганий сервіс. Цитрус, Убер, Ланет теж проситься......

Geplaatst door Yurii Kononchuk op Vrijdag 12 juni 2020

Користувач розповів, що робив замовлення в одному зі столичних ресторанів Mafia, вказав, що забере самовивозом. Однак кошти з його рахунку були списані двічі. Код підтвердження компанія так і не надіслала, представники компанії не телефонували. Yurii Kononchuk вказав, що зв'язався з менеджером самостійно. Він заявив, що подвійне списання коштів справді було, і гроші повернуть, але замовлення доведеться забрати на годину пізніше – у 21:55 (спочатку заявляли, що все буде готове до 21:00).

Піца, фото ілюстративне // Getty Images
Піца, фото ілюстративне // Getty Images

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Проте коли клієнт прийшов отримати своє замовлення, торговий центр “Космополіт”, де знаходилася та сама багатостраждальна “Мафія”, вже закривався, і охоронець всередину не пускав. Клієнт знову почав дзвонити в колл-центр, але так ніхто і не відповів. Після умовлянь, охоронець нарешті пустив їх всередину, але ролети в ресторані вже були закриті. Yurii Kononchuk зазначив, що представник ресторану вийшов тільки через 5 хвилин стукоту і нарешті вручила замовлення.
“Алло, Mafia, що у вас з сервісом?” – задається питанням Yurii Kononchuk.

Як писав раніше Знай, українські споживачі зіткнулися з потенційним шахрайством з боку працівників магазину побутової техніки та електроніки "Ельдорадо". Як стверджують покупці, продавець рекомендував їм телевізор певної моделі, а потім підмінив його примірником з дефектом.

Як повідомляв Знай.ua, екс-глава Мінкульту Білозір заявила, що її отруїли в Кабміні – "Я не могла ходити".

Знай.uа писав, не поспішайте викидати — таку "прострочення" ще можна їсти.