У неділю, 14 червня, в Україні очікуються грози та шквали, температура вдень становитиме від 17 до 36°. Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

"Вдень 13 червня на більшій частині території країни грози, в окремих районах град та шквали 15-20 м/с, на Прикарпатті та Закарпатті значні дощі. Вітер східний, північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 15-20°; вдень 28-33°, на сході країни до 36°, в західних та південних областях 24-29°; в Карпатах вночі 11-16°, вдень 17-22°", - зазначається у повідомленні.

Погода, фото Укргідрометцентр
Погода, фото Укргідрометцентр

14-15 червня в Україні очікуються короткочасні дощі, грози, 14 червня у північних, вночі в Карпатах та на Прикарпатті, вдень і на Одещині місцями значні дощі. Вітер східний, південно-східний, 7-12 м/с, вдень в окремих районах град і шквали 15-20 м/с. Температура вночі 14-19°, вдень 23-28°, на сході до 31°; у західних областях вночі 12-17°, вдень 20-25°.

Погода в Україні, фото Segodnya.ua
Погода в Україні, фото Segodnya.ua

14-го червня у столиці пройдуть періодичні грозові дощі та послабне спека до +25+27 градусів. До речі. Вода у Дніпрі вже 20 градусів.
Така, що там казати, очікувана зміна синоптичної ситуації порадує. Проте саме різка зміна погоди найбільше на нас впливає, тому метеозалежним людям слід подбати про своє самопочуття.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще
Виїжджаючи з дому, не забудьте аптечку, воду, все для тіні і від дощу, грози уникайте, хто гіпертонік, особливо уважно до себе.
Словом, краще, щоб вихідні не особливо запам`яталися, а просто гарно спокійно відпочити. І давайте дамо трохи й пташкам відпочити від нашої какофонії звуків музики та криків, які влітку наповнюють навколишні ліси та галявини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.ua , для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.ua писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.