Як відомо, в Україні ввели карантин через пандемію коронавірусу. З кожним днем кількість заражених у країні зростає з неймовірною швидкістю, особливо після пом'якшення карантинних заходів. На сьогоднішній день зареєстровано понад 31 тисячі випадків захворювання на смертельний вірус. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України в офіційному Telegram-каналі.

Карантин в Україні, скріншот: YouTube
Карантин в Україні, скріншот: YouTube

Так, згідно з даними Міністерства на ранок, 14 червня, в країні кількість заражених перевалила за 31 тисячу. Зафіксовано 9 нових летальних випадків та ще 106 пацієнтів змогли побороти COVID-19. Також повідомляється, що всього за добу було зафіксовано понад 600 нових інфікованих.

"За даними ЦГЗ, на 14 червня (станом на 9:00) в Україні 31 154 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 889 летальних, 14 082 пацієнти одужало. За добу зафіксовано 648 нових випадків. Загалом проведено 489 334 тестування методом ПЛР", - йдеться в повідомленні.

У топ-3 областей з найбільшою кількістю хворих потрапили: Київська, Чернівецька та Львівська.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

До того ж, усього за добу надійшло понад 800 повідомлень про ймовірне зараження. А з початку поточного року надійшло більше 71 тисячі повідомлень про підозру на коронавірус.

"Станом на ранок 14 червня 2020 року до Центру надійшло 864 повідомлення про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 71376 повідомлень про підозру на COVID-19", - повідомили в МОЗ.

Коронавірус в Україні, скріншот Telegram

Коронавірус в Україні, скріншот Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що аеропорт "Бориспіль" представив нові правила роботи.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у МОЗ пояснили причину антирекордів з захворюваності на Covid-19.

Також "Знай.ua" писав, які дозволи для громадян діють в Україні.