Як відомо, з 16 травня на Львівщині в пункті пропуску "Шегині-Медика" був відкритий піший перехід. Також кадри звідти активно поширюються як у мережі, так і в ЗМІ. На цей раз був знятий репортаж про жахливі умови, в яких доводиться долати кордон громадянам України. Відповідне відео оприлюднив телеканал Перший Західний.

Пункт пропуску на Льововщине, скріншот відео Facebook

Так, на ділянці між українським і польським пунктами пропуску людям доводиться стояти по 10-14 годин. Відзначається, що тут все ще не обладнані туалети та місця для сидіння.

З різних куточків країни сюди прибувають українці, переважно працівники. До того ж, вони не стримуються в емоціях, ні у виразах, у тому числі й в адресу уряду України.

За словами прикордонників, затримка виникла зовсім не за ними, а за польською стороною, яка ретельно перевіряє документи українських громадян.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Також, за даними Державної прикордонної служби України, з 16 травня 2020 року з України до Польщі перейшли 36 тисяч українців, а повернулися на Батьківщину лише 28 тисяч.

Черги на кордоні в Шегинях

Півтисячі людей, понад десять годин в очікуванні. Це про черги в пункті пропуску «Шегині-Медика». Єдиному на Львівщині, де перетнути кордон можна пішки. Про жахіття на державному рубежі.

Geplaatst door ОЧІ op Vrijdag 12 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, які країни Європи найбільше полюбили українці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Львівщині співробітники прикордонної служби затримали громадянина Польщі, який прямував до України.

Також "Знай.ua" писав, які країни готові приймати українців з 15 червня.