В ніч на неділю, 14 червня, в Японії стався сильний землетрус, магнітуда якого склала 6,3 бали. Він був відзначений біля північно-західного узбережжя острова Амамі, що в префектурі Кагосіма. Максимальна сила землетрусу в окремих районах склала 4 бали за японською шкалою сейсмічної інтенсивності. Про це повідомляє кореспондент Replyua.net.

Землетрус, pxhere

Так, землетрус стався приблизно о 00:51 за місцевим часом. Епіцентр був зафіксований в точці з координатами 28,8 градусів північної широти, і 128,3 градуси східної довготи. А гіпоцентр залягав на глибині 160 кілометрів.

Також повідомляється, що в деяких районах префектури Кагосіма максимальна сила землетрусу досягла 4 бали за японською шкалою сейсмічної інтенсивності. Відзначається, що 7 балів - максимальний бал за цією шкалою. До того ж, про цунамі через землетрус ніяких попередженнь не було оголошено.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що сейсмолог прогнозує продовження землетрусів в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Франківщину сполошив потужний землетрус.

Також "Знай.ua" писав, що на Франківщині було зафіксовано два землетруси за добу.