Керівник терористичної організації "ДНР" Олександр Захарченко разом з депутатом Держдуми РФ Сергієм Шаргуновим сфотографувався в кріслі з салону Boeing 777 "Малайзійських авіаліній", збитого на Донбасі в липні 2014 року.

Про таке в день скорботи щодо збитого літака Іл-76 нагадав у Twitter український блогер Дмитро Казанцев.

"Бачу, багато хто тільки зараз дізналися, що Захарченко і російський депутат Шаргунов гордо фотографувалися в кріслах збитого "Боїнга". Це фото виклав сам Шаргунов в Facebook в 2016 році. Воно досі у відкритому доступі… Звичайний російський депутат, нічого особливого", - підписав він світлину, на якій дійсно Захарченко та Шаргунов сидять на кріслі з літака.

Щоправда, в коментарі під дописом виникла ціла дискусія стосовно того, чи дійсно це крісла зі збитого Boeing 777. Так, одні запевняють, що вони зняті зовсім з іншого судна, які залишилися в Донецькому аеропорті, а інші стверджують, що це саме ті крісла зі збитого терористами літака.

Скріншот допису

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, катастрофа МН17 - вкрадено докази у справі збитого Boeing злили в мережу.

Як повідомляв Знай.uа через шість років мовчання, журналіст опублікував документи розвідки Нідерландів у справі МН17.

Знай.uа писав, Цемаха прибрали в Росії? У ЗМІ поповзли чутки про загибель фігуранта справи МН17.