У неділю 14 червня в аеропорту Пулково, розташованому у Санкт-Петербурзі, зіштовхнулися два літаки. Постраждалих немає, летовище працює у штатному режимі.

Про це повідомляє російське інформаційне агентство Інтерфакс.

Інцидент стався під час рулювання літака авіакомпанії S7 Airlines - він зачепив крилом хвостову частину лайнера "Уральських авіаліній".

Як повідомили в "Уральських авіалініях", пасажири рейсу U6-391 Санкт-Петербург - Калінінград - всього 84 людини - доставлені в термінал. Вони мають скористатися резервним авіабортом.

Зіткнення літаків у Пулково, фото Telegram
Зіткнення літаків у Пулково, фото Telegram

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

У компанії S7 інцидент поки не прокоментували; за попередніми даними з неназваного компетентного джерела, 44 пасажири рейсу Санкт-Петербург - Іркутськ теж мають невдовзі вилетіти резервним літаком.

За інформацією, наданою пресслужбою ТОВ "ВВСС" (оператор аеропорту), Пулково працює в штатному режимі, а у двох літаків сталися технічні неполадки; однак за подробицями там порадили звертатися до авіаперевізників.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Літаки двох російських олігархів зіштовхнулись в аеропорту "Пулково".

Як повідомляв портал Знай.ua, Літак з російськими пасажирами потрапив у резонансну аварію: "Відмовили двигуни, ніхто не долетів".

Також Знай.ua писав, що Російський літак "впустив" жінку з дитиною.